Show kolej kediaman ke 12


hah..ni lah kawasan show kami d 12...sempoi jak kan???...apa pun terima kasih kepada saudar arbi..kerana sudi menjemput elhamz ke festival ini...

Show Finas KK12


show finas atau lebih dikenali sebagai festival nasyid 2010 anjuran kolej kediaman ke 12 dimeriahkan lagi dengan persembahan UNIQUE...hehe..disamaping pihak penganjur menjemput kumpulan UNIQEU...ELHAMZ juga tidak ketinggalan mendapat jemputan...alahamdulillah...walaupun ruang tempat nak wat show tu agak sempoi..kami enjoy juga wat pesembahan nie..heheh...student2 yang tengah makan di Cafe sempat juga jenguk2 jap...heheh...time nie..Elhamz menampilkan lagu Muhasabah Cinta dari kumpulan Edcoustic dan permata hidupku...walaupun hamzah ketika ini agak kurang sihat..pengalaman yang beliau ada bisa aja mengatasi masalah keserakan suara beliau...heheh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...