Show di dewan perdana Felda kuala lumpur

Buat pertama kalinya elhamz dengan rasa bangga wat show d dewan perdana felda, kuala lumpur, lau ikut sejarah, ct nurhaliza pernah wat show sana, m nasir n bnyk g lah artis2 popular..tp yg paling best sebenarnya ialah sound sistem dia yg mang kaw2 baik lah...mang best...dan mang puas hati wat pesembhan di sana..lau ada peluang mau wat pesembhan lagi lah di sana...huhu..sekadar menampilkan lagu Menghitung hari dan lagu wajib elhamz pertemuan..santai jak...tp best..penonton pon sporting jak...jgn lupa tgok video2 dia ar..udah upload tu..huhu...tahks..

Show fakulti akaun Universiti malaya

show kali ni agak kurang sket, tp ok lah...bukan apa sound sistem dia kena ubah..so mcm2 lah yg berlaku..pa2 pun..psemabahan santai jak...best juga lah...just menampilkan lagu permata hidupku dengan pertemuan..kira pertemuan tu lagu wajib kami lah..and lagu ni kami semakin serasi and semakin banyk up date lah..dari segi mau tarik2 ada lenggok2 baru..so x juga lah bosan sgt asyik lenggok yang sama jak kan..heheh...apa2 hal pun..terima kasih kepada pihak pengajnjur keran sudi menjemput kami mlm tu...nanti boelh jemput lagi kan???..hehehe...chow..

show @ UKM

show kali ni pula adalah sempena forum bicara hati yang dihadiri azwan ali selaku ahli panel forum malam tu...unutk pertama kalinya, Elham'z wat show luar kampus. jutaan terima kasih kepada saudar saufffah keranan membantu kami unutk mengahdiri show malam tu..dan dengar cerita..ukm akan jemput sekali lagi unutk annual dinner dorang..tp xpasri persatuan apa..n xtahu apa nama hotel..yg pentimg tempat show tu d hotel.heheh..harapan kami agar show tu nt berjalan dengan lancar...cerita blaim pasal show ukm..hahahhah....sangat puas hati lah sound sistem dia...wlupun xsempat unutuk sound chek petang tu...jammed yg sgt teruk...sapa suru jakan lambat...hahaha..padan muka...nantikan kami 1 april pla ya ukm..insalah..

show Festival Borneo

Alhamdulillah, show malam festival bornoe berjaln dengan lancar, walaupun sound sistem agak xbrapa best..xpa bah..yg penting penonton yg hadir terhibur dengan persembahan kami mlm tu..terima ksih semua..heheh...elhamz sudah upload video2 tu semua d youtube...nt pg lah try chek ar...

lagu cerita Cinta

Alhamdulillah, sehinggah ke hari ini, lagu cerita cinta hampir kepada menemui kejayaan..heheh...terima ksih kepada komposer kami, abg halim ahmad, devotees, susunan muzik tu sgt best..cuma msih ada sket picing lari lah..hehehe...apa2 pun..harap semua bejalan dengan lancar lah...insylah, elty dengan hamzah skg ni tgh mencari elham(ilham)unutk menghidupkan lagu cerita cinta yang mang dah hidup dah pun..heheh..insayalh..doakan kejayaan semua...

selamat datng semua

hai semua, pihak elhamz mohon kemaafan kerana lum wat apa2 update and sebarang info dlm blog kami nie...masih baru lagi blog nie...lum sempat unutk berbuat apa2 lagi..apa2 hal terima kasih kerana melawat blog kami...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...