Show fakulti akaun Universiti malaya

show kali ni agak kurang sket, tp ok lah...bukan apa sound sistem dia kena ubah..so mcm2 lah yg berlaku..pa2 pun..psemabahan santai jak...best juga lah...just menampilkan lagu permata hidupku dengan pertemuan..kira pertemuan tu lagu wajib kami lah..and lagu ni kami semakin serasi and semakin banyk up date lah..dari segi mau tarik2 ada lenggok2 baru..so x juga lah bosan sgt asyik lenggok yang sama jak kan..heheh...apa2 hal pun..terima kasih kepada pihak pengajnjur keran sudi menjemput kami mlm tu...nanti boelh jemput lagi kan???..hehehe...chow..

0 bicara kata:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...