ELHAMZ ENTERTAINMENT


Alhamdulilah, syukur alhamdulillah,..setelah 2 tahun elhamz bertapak, kini hobi suka menyanyi, suka buat lagu, suka main muzik, suka buat lirik, suka termenung sambil buat lagu di abadikan pula dengan mendaftarkan segala apa yang diminati bersama itu dalam satu syarikat yang bertajuk(bernama..hehehe)...ELHAMZ ENTERTAINMENT..okay lah kan?daripada kita buat benda2 yang bukan-bukan????..hehehe...menubuhkan semua ni bukan untuk terlalu serius dalam bidang ini, (mesti mau jadi pensyarah juga..heheh..maka jadi lah DR ELHAMZ..hee..hmm,,cm okay jg nama tu kan??)..cuma yalah,mau juga merasa urus itu, urus ini dengan sendiri tanpa terlalu berharap dengan orang lain,..dalam erti kata yang lain, kami mahu elhamz akan teeerus kekal sampai anak cucu...ameenn!!,,doakan semua ya...kami juga mengharapkan segala doa daripada kalian..

beberapa produk yang kami cuba bawakan dalam syarikat baru kami ini..

1. Persembahan nyanyian
2. penulisan lirik lagu
3. penciptaan lagu
4. menggubah lagu
5. susunan muzik ( basic-basic ja lah..baru belajar..heee)
6. rakaman suara ( keutamaan kepada yang malu mau rekoding di studio mahal-mahal..heheh..tapi boleh try dulu bah..)
7. rakaman audio
8. Latihan Vokal
9. Tolong Carikan Jodoh ( Bonus..heheh..saja bergurau (^____^)..

setakat ini, just ini lah hobi kami yang mahu kami kongsikan,..heheh...ok lah kan dari xda apa2 langsung???..kiki..insyallah, kami akan terus berusaha untuk meningkatkan kualiti produk kami, insyallah, E.E (Elhamz Ent.) akan bekerjasama dengan Shadow Art Production dalam menyiapkan 1 or 2 lagu dalam full Album kami nt...so boleh lah nilai kualiti produk kami nt juga kan??..

jumpa lagi semua..just mau share apa sudah kami terlanjur buat..hahaha...tata..!

9 bicara kata:

cik bunbun said...

tahniah elhamz!


hehe nanti kalau kalau ade kerja kosong kat elhamz ent. bolehlaah kabo kabo ececeeeeehhhh XD

ELHAMZ (Elty & Hamzah) said...

Bun:insyallah..kami sgt perlukan sukarelawan ni..nt kami inform2 ya..heheh..

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Elhamz,
saya mau menggunakan perkhidmatan no 9 tu. bulih bha? haha. gurau2 jak. hehe.
seperti yg disangka, maju sudah Elhamz ya. Btw, tahniah2. jgn lupa album duet kita ya? hehe :p

Keisya Hisya said...

Tahniah ELHAMZ :)

Faz Nandra said...

^-^ alhamdulillah!! tahniah ELHAMZ..susah perih akhirnya mendatangkan hasil.. insyaAllah akan berkembang maju lagi dari masa ke semasa.. mendoakan yang terbaik buat kalian sentiasa.. amin insyaAllah (n_~)")

uchiha ct-k said...

tolong carikan jodoh untuk kte bleh...?
kehkehkehkehkehkeh....

ELHAMZ (Elty & Hamzah) said...

terima kasih atas skongan kalian!..kalian yang buat kami terus semangat buat itu dan ini!!..

GrEaT gUrL said...

sia tertarik pd almt beroperasi jak..hehee...ape2 pun TAHNIAH c pindik2 tagap ^____^

ELHAMZ (Elty & Hamzah) said...

k yana:hehehe...bukan alang2 kak ar..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...